Lejrskole ophold

Derfor er Læsø den perfekte ramme om lejrskoleudflugten…

Lejrskoleudflugten starter med en dejlig 1½ times sejltur med Læsøfærgen, som kan være en smuk og lærerig oplevelse for eleverne om sommeren.
Der er gratis og direkte rutefart fra havnen umiddelbart efter færgens ankomst og bussen holder, efter aftale, lige udenfor pensionatet.


Læsøs natur er et sandt skattekammer af spændende dyre- og planteliv, som med lidt forsigtighed og omtanke, frit kan opleves på tæt hold.
Wilsens Pensionat ligger lige midt i Byrum, som er øens centrum, dog trukket tilpas meget tilbage fra vejen til at skabe den rolige atmosfære, som omgiver stedet. De mange aktiviteter som f.eks. saltsydning, rønnerture, naturvejledning og meget mere, gør det spændende for både børn og voksne og der er aldrig tid til at kede sig. De små afstande nåes let på cykel og der er gode cykelstier fra den ene ende, til den anden. Wilsens Pensionats beliggenhed midt på øen gør, at man kan nå alle steder hen uden at behøve, at køre de samme strækninger, hver gang man gerne vil på en ny cykeludflugt. Wilsens Pensionat er med andre ord, et rigtig godt udgangspunkt med dets centrale beliggenhed.

Vi kan også efter aftale tilbyde lokaler til undervisning, dagbogsskrivning m.m. Lejrskolemateriale og turforslag samt andre små aktiviteter som snobrødsbagning, grillaftener, klassefester eller fødselsdagsarrangementer.

Skulle I have andre ønsker, er I altid velkomne til at ringe og forhøre.

Pension:
Vi serverer alm. dansk mad, dog med inspiration udefra og bager selv vores franskbrød. Helpension består af morgenmad med smør-selv-madpakke og et varmt måltid til aften. Halvpension består af morgenmad med smør-selv-madpakke. Er der specielle krav til kosten, forsøger vi gerne at afpasse det, blot vi ved det inden ankomst.

Man kan vælge hel- eller halvpension eller vælge selv at tilberede måltiderne i vores fælleskøkken.

Pensions priser (prisen er ex moms):
Hel: kr. 270,- pr. døgn
Halv: kr. 235,- pr. døgn
Uden: kr. 175,- pr. døgn

Cykler (prisen er ex moms):
1 dag kr. 60,-
2 dage (sammenhængende) kr. 110,-
3 dage (sammenhængende) kr. 150,-
1 uge kr. 200,-

Vi gør opmærksom på, at prisen for leje af cykler IKKE inkluderer lapning. Punkterer I på nogle af vores cykler, skal I selv lappe inden aflevering. Det vil derfor være en god idé at øve jer lidt på at lappe, inden I tager på cykelferie… Lappegrejer, pumpe og værktøj udleveres samtidig med cyklerne.

I kan dog også få os til at lappe mod betaling, det koster:
kr. 100,- for forhjul og
kr. 130,- for baghjul.
(prisen er ex moms)

Ønskes der yderligere oplysninger så kontakt trygt os.

(Der er mulighed for at søge frirejse helt til Læsø ved DSB)

Regn det ud:
7 + 3 =